• Bliv Stripper

    Læs mere og ansøg eller opret

    På denne side kan du læse mere om at blive stripper hos Danskeventbooking, - Læs mere og ansøg eller opret din profil idag.

Det skal du overveje
når du vil være

Stripper

Danskeventbooking - Stripper

Læs mere om at blive og være Stripper

Bliv Stripper hos Dansk Eventbooking

Danmarks bedste booking bureau for dig som stripper - Hos Dansk Eventbooking er der styr på papirene, kontrakterne, betalinger, og fakturas for den provision du betaler, Provision for bookinger er iøvrigt de laveste i Danmark - Du betaler kun 10 %, hvilket svarer til en besprelse på mere end 50 % i forhold til andre Booking agenter
Vi arbejder for dig! Ikke omvendt!


Er du allerede stripper ? Gå til profil oprettelse Er du ny stripper ? Gå til Strip ansøgning


At være Stripper


Strip er et udfordrende og spændende job, det er uden tvivl hårdt arbejde, men alt arbejde er hårdt og dette er udover at være hårdt både sjovt, lærerigt, udfordrende og aldrig det samme fra job til job.
Selvfølgelig er det et show man skal ud og lave de fleste af gangene, men hver opgave er ny og hver dag på jobbet mødes man af nye mennesker, nye udfordringer og nye muligheder.

Rytme, charme, og et glimt i øjet er blandt de vigtigste kvaliteter at besidde som stripper, men det er ikke nok at kunne danse og bevæge sig frækt, de bedste strippere er dem der giver sig 100 % hver gang. Du skal have personlighed og være en smule kæk og frejdig.. Og vigtigst af alt skal du jo turde at stille dig op og være MIDTPUNKT til fester, på diskoteker, til messer, større shows og lign.
Nogle piger elsker at være midtpunkt når de frække, kan vise sig frem og "gi den gas", og for dem er strip klart et sjovt og spændende arbejde.

Mange mener at alle piger kan strippe, hvis bare de ser godt ud, og ja det kan de sådan set også. -Spørgsmålet er bare om de så også er gode til det.
At være en god stripper kræver øvelse, arbejde, vedligeholdelse og nyskabelse.
Der er strippere "nok" det er "gode nok" så overvej hvad du er god til og øv dig på det andet, stræb altid efter det bedste og giv det alt du har!
-Alt begyndelse er svær - Det kræver træning og jobs så du kan lære det, men selvfølgelig kan du, hvorfor ik ?

Vi skriver ikke denne tekst for at afskrække nogen fra at blive stripper.
Hvad man ikke allerede mestrer, kan man lære med de rigtige redskaber og de rigtige folk bag sig og vi vil gerne hjælpe dig til at blive en dygtig stripper.
Vi vil gerne hjælpe dig med at finde, bestille og sammensætte dine første sæt kostumer Vi vil gerne hjælpe dig med at lave din første Musik CD, vi vil gerne hjælpe dig med at finde en chauffør, hvis du ikke selv har bil eller kørekort. Vi hjælper selvfølgelig også når du skal oplæres - Vi kan tilbyde undervisningstimer, hele kurser, og meget mere. Udover det er vi et team af piger med erfaring bag Dansk Eventbooking, så der er altid råd, hjælp og vejledning at hente, skulle du være i tvivl om noget.

Man bør glæde sig over at være på vej ind i et bureau der ikke tillader alle og enhver at have en booking profil. Frem for at blive irriteret over at man eventuelt skal til en optagelsesprøve, eller at man skal have undervisning inden man kan starte- Dette er for at sikre kvaliteten af vores services.

Mange strippere har et dagjob ved siden af. Nogle af dem i den erotiske branche som eksempelvis model for DKWebcam.dk. Arbejdet som webcam model kan minde meget om strip arbejdet, her er man bare hjemme i privaten istedet,... en slags virtuel strip klub. - På DK Webcam er de seksuelle grænser dog en del mere fri end på strip jobbet ! ;)

Flere muligheder:

Få taget billeder til din booking Profil Vi har kontakter til mange dygtige danske fotografer. Ellers kan vi tilbyde dig at få taget flotte billeder i vores studier i Lundby af Denice Klarskov eller en af vores andre tilknyttede fotografer.

Eget website Eget model website - Kun med Booking gennem Dansk Eventbooking Vi hjælpe med at opsætte dig et website, med dine billeder, din tekst og evt videoer, facebook link mv - alt booking refereres til Dansk Eventbooking. Skriv til os for mere info på dette tilbud - Pris 3500,00 - Kun for DEB Strippere og andre DEB artister!e


Er du ny ? Gå til Strip ansøgning Er du allerede stripper ? Gå til profil oprettelse

Booking center 31 51 05 01

Dansk Eventbooking
En del af DK Production v/Denice Klarskov
Langdyssevej 1 4750 Lundby
Dansk Eventbooking: 31510501
DK Production kontor: 74743000

Skriv til os via Kontakt

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til os via kontakt formularen

Hvilke opgaver kan i tilbyde ?

Eventpige, promotion pige, statist, Pigestripper, Mandestripper, Sushi pige, topløs servetrice, promotion babe, danser, pole dancer, strip underviser, og meget mere

Fra Ny til pro ?

Vi hjælper med alt det der er svært når man er ny i noget, spørg os og vi guider og rådgiver på bedste vis
Vores netværk er stort og vi elsker at benytte det!

Find Dansk Eventbooking på Facebook

Find os på Facebook, like us for spændende nyheder og tilbud