• Bliv DK Webcam Model

Det skal du bruge
For at blive

WEBCAM MODEL

Danskeventbooking - Bliv Webcam Model

Læs mere om at blive og være webcam model

Bliv Webcam model på DK Webcam

Danmarks største og mest ambitiøse webcam chat
Vi har fokus på funktionalitet, design og brugervenlighed for både modeller og kunder.
DK Webcam's udviklings team arbejder konstant på at forbedre teknologien og på at udbygge siden med endnu flere funktioner og værktøjer til gavn for alle der bruger DK Webcam
Vi arbejder for dig! Ikke omvendt!


Bestem selv dine arbejdstider

Som DK Webcam model bestemmer du selv dine arbejdstider, hvor mange timer du vil arbejde om ugen og på hvilke tider af døgnet du ønsker at arbejde. Derudover bestemmer du selv dine Priser, på chat, shows, gallerier og alle de services du vælger at tilbyde I modsætning til andre chat sites, der kræver en minimums online tid, kæver vi blot at du bruger din profil, og at den ikke er inaktiv.

Konceptet DK Webcam

Konceptet er bygget op omkring chat typerne "gratis" "Nøgen" & "privat"

Forstå chat Typerne


Gratis Chat:
Er chatrummet hvor du møder dine kunder, og aftaler at gå videre til en privat chat. I Gratis chat er der plads til flere hundrede kunder på samme tid. Du kan altid se hvor mange penge en bruger har på sin bruger konto, hvilket gør det nemmere for dig at prioritere kunderne i den rækkefølge du synes.

Nøgen Chat:
Er chatrummet hvor flere brugere kan være med i samme "private" chat - Dvs her betaler kunderne for hvert minut de bruger i chatten og du kan have mange brugere i betalingschat på en gang - i nøgenchat skal du dog som skrevet være nøgen hele tiden.
Minutprisen på Nøgenchat er som regel 30-50 % billigere end Privat chat, men det er selvfølgelig helt op til dig selv.

Privat Chat:
Er en betalings chat. Når en bruger starter en "Privat" chat, overføres der automatisk, dit i forvejen valgte beløb per minut, fra brugerens brugerkonto til din. I "Privat" chat er du alene med brugeren, og ingen kan se hvad i chatter om. Både i "Gratis" og "privat" chat, kan brugere vise dig deres webcam. dette vil du også modtage en minut pris, fastsat af dig, for. Når du som model er i "Privat" chat med en kunde kan du tjene endnu flere penge per minut, da det er muligt for andre brugere at kigge med som "voyeur". Dog kan "voyeur" kunder kun se dit webcam, og ikke hvad du og din "privat" chat kunde skriver sammen.

Drikkepenge: Kunder har mulighed for at give drikkepenge uanset hvilken chat man opholder sig i ( du kan selv betsemme satserne på disse drikkepenge knapper). Man bestemmer selv hvad man vil lave for de tips man modtager, men der er regler for hvor meget man må vise sig frem i gratis chat.

Hvad kan jeg tjene som webcam model ?


Det mindste du kan tage for et minut er 15,00 kr og det højeste er 99,95
Detgiver en mulig timeløn på mellem 900kr og 5997kr
Men du er jo ikke i betalinsgchat hele tiden, derfor har vi her sat et eksempel op

Eksempel:
Udregnet over 4 uger med en minutpris på 40kr
Du er online i 10 timer per uge, ud af dem har du betalende kunder i 6 timer
6x60=360x40= 14.400 kr per uge
14.400x4= 57,600kr pr md/4 uger

57.600 - 40% = 34560 - Dvs der udbetales til dig efter 24 timers "privat" chat DKK 34.560

Bemærk:
*I dette regnestykke er der ikke beregnet den ekstra indtjening du
laver på "voyeur" og Kunders "vis eget cam" funktion. - Der heller ikke taget højde for optaget shows, indspillede shows, og gallerier.

I regnestykket er der fratrukket de 40 %, De 40 % er den service fee, du som model betaler for at bruge DK Webcam Som du sikkert ved dækker det administration, support, betalings-service, hosting, udvikling og meget mere.

Hvad bruger DK Webcam de 40 % til?

DK Webcam kan tilbyde modeller en god og stabil tafik af kunder og dermed en stabil indtjening. Dette kan kun lade sig gøre fordi vi markedsfører og reklamerer for DK Webcam og jer som modeller. DK Webcam har et udviklingshold der hele tiden arbejder på at forbedre dine muligheder for at tjene flere penge på siden. Udviklingsholdets opgaver er konstant at udvikle nye funktioner og værktøjer som du kan benytte i dit arbejde som model. udover udviklingsholdet går de 40 % også til Hosting, hardware, software, administration, udbetalinger, support, betalings - services/ indløsere osv. Der er desværre mange ting de 40 % skal bruges til. Vi arbejder konstant på at optimere, sådan at vi fortsat kan give dig skandinaviens mest stabile website og en fair udbetalingsprocent. Nemlig 60 % af alle dine indtægter på DK Webcam udbetalt til dig !!! DK Webcam modtager alle kreditkort, netbetaling fra danmarks største banker, Ewire, og så modtager vi selvfølgelig Dankort! Hvilket giver over2.2 milliarder potentielle kunder verden over


Gå til DK Webcam Model oprettelse

Booking center 31 51 05 01

Dansk Eventbooking
En del af DK Production v/Denice Klarskov
Langdyssevej 1 4750 Lundby
Dansk Eventbooking: 31510501
DK Production kontor: 74743000

Skriv til os via Kontakt

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til os via kontakt formularen

Hvad kan jeg booke ?

Eventpiger, promotion piger, statister, event personale,

Strip, Pigestrip, Mandestrip, Dobbelt strip shows, Dildo shows

Special events og shows, Sushi piger, topløs bartender og servering

Du kan booke til alle slags Firmaevents, firmafester, privat fester, events og arrangementer

Find Dansk Eventbooking på Facebook

Find os på Facebook, like us for spændende nyheder og tilbud