Hvad er Dansk Eventbooking?


Dansk Eventbooking blev oprettet i december 2009, da branchen havde brug for et professionelt og veldrevet indspark. Siden da er Dansk Eventbooking vokset og er nu danmarks største og mest velrenommeret event bookingbureau. Dansk Eventbooking kan levere alt til din event eller happening, f.eks Eventpiger og fyre, reklamepiger og fyre, bartender, striptease artister, sushipiger og fyre, lys og lyd samt bar udstyr, DJ’s osv. Dansk Eventbooking er drevet og ejet af DK Production som danske Denice Klarskov ejer og driver.

Hvilken type event?


Hos Dansk Eventbooking har vi et bredt udvalg af modeller, statister, bartendere og eventpiger. Derfor behøver du ikke lede hos flere forskellige bureauer hvis du både skal bruge F.eks. En sushipige, en serveringspige og en cocktail-bartender. Du kan se på artisternes profiler hvilke services de tilbyder.

Eventpiger - og fyre


På sitet finder du artister med mange forskellige kompetencer. Dansk Eventbooking sætter en ære i at afdække hvad vores artister er særligt dygtige til. Derfor har nogle artister skrevet anderledes aktiviteter under talenter. Det er måske ikke altid vigtigt at vide om en artist er en mester til skak eller linedance, men nogle gange er det lige sådanne niche talenter der gør den store forskel.

Statister


Hos Dansk Eventbooking har vi mange statister. Vi har booket statister ud til bla. Koncern, Zulu, TV3, DR, Zentropa og mange flere. Mangler du èn eller flere statister så kig rundt på sitet og se om du kan find den/de rette. Har du brug for hjælp til at finde den/de rette er du selvfølgelig velkommen til at kontakt os.

Modeller


Står du og skal bruge èn eller flere modeller til phostoshoot kan vi også være behjælpelige. Dansk Eventbooking har mange modeller med erfaring både indenfor still-shots og video. Kig rundt på sitet og tøv ikke med at bede om hjælp hvis du søger et specifikt look, en model med en specifik kompetence eller lignende.

Strip og XXX Shows


Hos Dansk Eventbooking har vi strippere i topklasse! Vi står 100 % inde for vores stripartister og sender dig ikke bare en tilfældig artist. En del af vores strippere har deltaget i DM i strip og alle sætter en ære i at give deres bedste performance, hver gang! Under de forskellige stripartisters profiler kan du se hvilke typer shows de tilbyder. Har du svært ved at finde den type show du leder efter så kontakt os. Vi hjælper gerne med at sørge for at dit arrangement bliver helt gennemført.

Det er KUN hos Dansk Eventbooking du kan booke Denice Klarskov.

Firmafest


Skal du holde firmafest så lad os hjælpe med at arrangere søde garderobepiger, værtinder, serveringspiger eller måske endda et frækt strip show! Eventpiger kan være lige det friske pust der skal til, for at sætte fut i jeres firmafest! Pigerne kan hjælpe med alt fra sjove konkurrencer, servering, modtagelse af gæster og til oplæsning af aftenens program. Spørg gerne i vores support eller ring til os hvis du er i tvivl om hvorvidt vi kan imødekomme jeres ønsker!

Paint Ball pakke


Dansk Eventbooking har åbnet sin helt egen paintball-bane på vores location i Lundby ved Næstved. Det er også muligt at leje et stort festlokale med bar, scene, lys, lyd osv. Her er der masser af plads til fest og ballade! Skal du holde F.eks polterabend er paintball helt oplagt indslag til at få gang i festen. - Og skal det være en klassisk polterabend med lidt frækkere indslag kan i booke frække militærpiger, topløs servering, strip og meget andet! Der er masser af muligheder og vi hjælper gerne med at gøre dagen speciel. Har i særlige ønsker til udklædning af pigerne eller til jer selv sørger vi også gerne for at bestille kostumer hjem som tilkøb. Vi hjælper gerne med at finde catering i lokalområdet hvis det ønskes. Der er også mulighed for at grille tæt på Paintballbanen.

Pakke 1 (Bronze)

Pakke 2 (Sølv)

Pakke 3 (Guld)